Marketing & Communication Specialist

ITG Companies DTP stage voor een van de meest dynamische en actieve reisorganisaties van Nederland, Experience Travel.

Stage design & vormgeving - DTP: Wil jij het gevoel van exclusieve en persoonlijke reizen op maat leren vertalen naar vormgeving? En onze klant letterlijk beeld geven bij de reisbelevingen die wij te bieden hebben? Wij zoeken een stagiaire die talent en een sterk gevoel voor design en art-direction heeft. Op onze marketingafdeling leer je concepten uit te werken en op te maken voor offline en online uitingen. Denk hierbij aan het vormgeven van advertenties, flyers, beursbanners, magazines en nog veel meer. Je mag grafische bestanden opmaken, produceren en controleren in de lijn van onze huisstijl (check onze website), maar je mag ook de uitdaging aangaan deze verder te verbeteren naar een next level niveau. De focus ligt op print & marketing, maar we hopen dat je ook interesse hebt in online content. In deze rol ben, ook, jij een belangrijk onderdeel van die onvergetelijke reis die onze klant gaat maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit ben jij: Je volgt op dit moment een MBO-opleiding Grafische Vormgeving (of vergelijkbaar). Wanneer je klaar bent met school, hebben we ook nog eens opties voor doorgroei of doorstroom binnen ITG! Je hebt een goed gevoel voor tekst, sociale media en het is een natuurlijk pré als Photo Shop voor jou geen geheimen heeft! Wij houden ervan wanneer onze collega's meedenken (Hoe kan het beter? Hoe kan het sneller? Hoe kan het nog mooier?) Je bent zelfstandig, proactief, creatief, oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wat beweegt ons en wat vragen we van jou? Wij passen goed bij elkaar wanneer jij: Allereerst heb je gewoon zin om bij ons in Den Bosch stage te komen lopen! Jouw eerste stappen in je carrière pad, begeleiden wij graag. Onze kernwaarden gaan over: - Eigenaarschap - Kwaliteit - Proactief - Flexibiliteit - Betrokken en betrouwbaar Een voorbeeld hiervan is onze flexibele werktijden op kantoor. Welke tijden werk jij graag?

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke stageplaats in een dynamische werkomgeving. Deze meewerkstage is voor 40 uur per week (32 of 36 uur is ook bespreekbaar) Vanaf 1 juli 2024 is onze stagevergoeding € 400,- bruto p/m o.b.v. 40 uur De stageperiode begint in overleg, maar eigenlijk kun je elke dag bij ons starten Eigen inbreng en verantwoordelijkheden: We houden ervan wanneer collega’s goede ideeën hebben! Gezamenlijke vrijdagmiddaglunch en een vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mag gewoon met een colaatje!) Je werkt in een ambitieuze werkomgeving met een gestructureerde, informele bedrijfscultuur Standplaats ‘s-Hertogenbosch Wil je langer bij ons blijven en intern doorgroeien? Dat vinden we leuk! Daarom hebben we daar diverse mogelijkheden voor. Veel collega’s zijn je al voorgegaan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder