Marketing & Communication Specialist

New Business Creators BV STAGAIRE MARKETING & COMMUNICATIE SPECIALIST (M/V) MET GEVOEL VOOR INNOVATIE

Je gaat ons ondersteunen bij het organiseren van innovatiesessies met het MKB en twee hackathons die in 2024 plaatsvinden. De innovatiesessies zijn bedoeld om kansen rond digitalisering te identificeren en deze te vertalen in vraagstukken. Je ondersteunt bij het inzetten van de laagdrempelige innovatiemethodiek tijdens de sessies. De geselecteerde vraagstukken worden onder jouw regie bewerkt en vervolgens opgepakt in de hackathons of het onderwijs. Het project valt onder de activiteiten van de Digitale Werkplaats Midden en Zuidoost-Brabant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiaire Marketing & Communicatie Specialist die verschillende relevante werkzaamheden kan oppakken zoals marktonderzoek, voorstellen doen voor de media-aanpak, het schrijven van content, ondersteunen bij werving van deelnemers, communicatie voeren met deelnemers en aanwezig zijn bij events en hierover publiceren. Je vindt het leuk om in een team te werken. Je bent proactief, communicatief vaardig en niet bang om je mening te geven. Je schrijfvaardigheid is goed en je beheerst de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

New Business Creators organiseert sinds 2012 innovatie-evenementen zoals challenges en hackathons. We werken daarin samen met MBO – HBO – WO-instellingen, overheid en bedrijfsleven. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en werken voor grotere en minder grote organisaties. Wij bieden een passende stagevergoeding. Je wordt begeleid door onze eigen ervaren Marketing & Communicatie Specialist. Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch (vlakbij station). Werkdagen en tijden in overleg. Start per direct. Hoe verder? Als je interesse hebt of vragen, richt je dan tot Robert Wit van New Business Creators. Dat kan door hem te bellen op 06 – 46 12 22 36 of een mail te sturen naar robert@newbusinesscreators.nl

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder