Pilkington`s Van High Tea tot Crazy Crumble: kom jij het bij ons maken?
Van Crazy Crumble tot High Tea: bedenk en maak zoete High Tea items en als je het leuk vindt, mag je ook aan de slag in de keuken om de hartige High Tea items te bereiden. Er is ruimte genoeg voor initiatief en het team is klein en gezellig. En natuurlijk wordt je onderdeel van het Crazy Crumble-team: DE viral apple crumble, gemaakt bij Pilkington's!
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een positieve en enthousiaste collega, je bent leergierig en staat open voor vernieuwingen. Je bepaalt samen met je leidinggevende je werkdagen- en tijden. Je bent stressbestendig en flexibel. Creativiteit en ideeën worden gewaardeerd. Over het algemeen beginnen werkdagen om 07.00 uur. Soms wat vroeger, soms later.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Pilkington's raak je niet uitgeleerd! Leer taarten bakken en decoreren, bak scones en apple crumble en maak de enige echte Crazy Crumble!
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten