Assistent dienstverlening

Proeflokaal Bregje den bosch enthousiaste medewerker gezocht

Bij Restaurant Bregje in Den Bosch krijg je een complete ervaring in de horeca, van begin tot eind. Tijdens een typische werkdag leer je de basisbeginselen, zoals tafelindeling en gastenplanning, en help je met het voorbereiden van het restaurant voor opening. Gedurende de serviceperiode krijg je hands-on ervaring in verschillende aspecten van de bediening, bartending en keukenwerk. Belangrijke vaardigheden zoals flexibiliteit, samenwerking en klantgerichtheid worden benadrukt terwijl je leert om te gaan met zowel positieve als negatieve situaties. Na sluitingstijd draag je bij aan het opruimen en voorbereiden van het restaurant voor de volgende dag. Met volledige instructie en begeleiding van ons ervaren team, krijg je een diepgaand inzicht in de horeca en ontwikkel je vaardigheden die essentieel zijn voor een succesvolle carrière in deze branche.

Naar wie zijn wij op zoek?

Restaurant Bregje in Den Bosch zoekt naar een leergierige persoon die enthousiast is om alles te leren en die een passie heeft voor het vak. We verwelkomen iemand die gedreven is om nieuwe vaardigheden op te doen en bereid is om zich volledig in te zetten voor het horecavak. Als jij iemand bent die open staat voor leren en gemotiveerd is om te groeien in deze branche, dan willen we graag met jou samenwerken!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke werksfeer waar we het gezellig maken. Bij ons helpen we elkaar als een team en creëren we een aangename en gezellige omgeving. Als je graag in een team werkt en bij wilt dragen aan een positieve sfeer, nodigen we je uit om te solliciteren! Wij bieden ook een mooi salaris en natuurlijk de aantrekkelijke fooien aan het einde van de maand, waar we samen voor werken. Als je gemotiveerd bent om in een gezellige en ondersteunende omgeving te werken, horen we graag van je! Een extra pluspunt is dat we gevestigd zijn achter het station, wat ideaal is voor mensen die met het openbaar vervoer komen. Als je enthousiast bent om in een toegankelijke en gezellige werkomgeving aan de slag te gaan, dan horen we graag van je!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder