Restaurant Noble Gastronoom/ sommelier
Je maakt deel uit van een team dat er helemaal voor gaat en onze trots tot een succes maakt. Je bent de ultieme gastvrouw/gastheer/sommelier, het aanvoelen van jouw gasten zorgt er voor dat je hen verrast en met een heerlijk gevoel weer afscheid laat nemen. Deze gasten komen terug voor Restaurant Noble maar ook voor jou! Het kan niet anders dat je enthousiast bent, altijd representatief en je werkervaring in een soortgelijke omgeving hebt.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Gastvrij en representatief - Je beschikt over natuurlijke dienstverlenende houding en bent een team player - Oog voor detail & kwaliteit - Flexibel en stressbestendig - Passie voor de internationale keuken
Wat biedt het bedrijf?
- Een flexibele 4 daagse werkweek - Inhouse experience (verzorgd diner voor 2 personen), - Korting bij de restaurants van Edwin Kats, - Trainingen en interne doorgroeimogelijkheden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan