Basismedewerker fashion

Sevany Fashion Industry BV Een unieke kans voor een buitenland stage, vor ontwikkeling en productie van kleding.

Let op dit betreft een buitenland stage, ons adres in Den Bosch is alleen een post adres. Sinds december 2023 hebben wij geen werkadres meer in Nederland. Heb je de ambitie om te leren op een echte professionele productie locatie en alle stappen te doorlopen van kleding idee tot en met de productie ervan, dan biedt Sevany Fashion Industry hierin mogelijkheden. Wij bieden een uitdagende stage plek op onze productielocatie in Pernik, Bulgarije. Op deze locatie ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten kleding collecties. Wij creƫren fashion voor merken, van kleding idee tot en met kledingproductie. Bij ons kun je alle fases doorlopen om tot een kledingstuk te komen, van patroon tot finishing. Tijdens je stage zullen we je begeleiden om algemene kennis op te doen en natuurlijk geven we extra aandacht aan de werkzaamheden die je graag beter wilt kunnen doen of waar je interesse in het bijzonder ligt. Natuurlijk is er ruimte om je eigen prive kledingstuk uit te werken en te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je zelfstandig, ondernemend en spreek je op zijn minst basis Engels, dan kan dit je kans zijn voor een unieke stage in het buitenland. Wat wij van je verwachten is dat je leergierig bent en graag wilt weten hoe de dingen gedaan moeten worden en dat je er voor gaat om dit zo goed mogelijk volgens de opdracht uit te voeren. Dat je niet niet alles weet klopt ook en weten wij, daarom helpen we je graag verder.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden op onze professionele productielocatie een goede werkplek met moderne industriƫle machines en veel afwisseling in werkzaamheden en producten. Heb je het naar je zin en wil je bjj ons blijven werken en doorgroeien dan kunnen we hier natuurlijk een plan voor maken.

Wat ga je leren?

  • Verricht patroontechnische en naaitechnische handelingen voor het (ver)maken van kledingstukken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Meet maten op
  • B1-K1-W2 Past eenvoudige patronen aan
  • B1-K1-W3 Helpt bij doorpassen
  • B1-K1-W4 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W5 (Ver)maakt kledingstukken
  • Verzamelt en presenteert informatie over mode
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Verzamelt informatie over modetrends en/of -ontwikkelingen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Informeert klanten en/of collega's over mode
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Presenteert kledingstukken

lees verder