Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Amuse Wil jij direct van de chef leren en werken in een ambachtelijke keuken? Kom dan naar Amuse

In Amuse ga je, samen met Pim (eigenaar en Chef) voorbereidende werkzaamheden in de keuken doen. Dat is van inkopen doen bij de groothandel, uitladen van de bestelbus en fifo toepassen tot het bereiden van ambachtelijke producten. Op de avond help je mee met de afwas, het doorgeven van gerechten en gaande weg in de koude keuken de voor- en nagerechten serveerklaar maken. Uiteraard hoort poetsen erbij. Pim maakt zijn eigen werkplek schoon en gaat dan een ronde langs de gasten in het restaurant. Afronden doen jullie weer samen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou interesse voor het vak en een leergierige houding.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leer je rechtstreeks van de chef. Er zijn mogelijkheden voor een weekendbaan!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder