Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Prins HRLK Stageplek in een echt familiebedrijf met diverse mogelijkheden om het vak horeca te leren

Wij willen jou, jouw liefde voor het vak in de praktijk vergroten en bieden daarbij flexibele werkdagen en uren. Je komt in een familie bedrijf waar humor de olie van onze draaiende motor is. Je staat in een klein team, schouder aan schouder. Geen week is het zelfde: van buffetten op locatie tot lunchen en ala carte diner. In onze zaal wordt gerouwd en gevierd. Ook organiseren wij diverse feestje voor diverse doelgroepen in de omgeving. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Er staat een verbouwing van het restaurant in het vooruitzicht. Mee denken en mee groeien in ons bedrijf behoren tot jouw kansen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Aanpassingsvermogen. Flexibel. Flotte babbel. Collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

Warm en gezellig team, als een familie. Diversiteit (café, restaurant met lunch en diner, bruiloften, uitgaan)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder