InterContinental Barcelona Food & Beverage Trainee
The trainee will learn from and support the department in the following tasks: - Greet and welcome all guests and take beverage and food orders in a prompt and professional manner. - Be attentive to guests’ needs. - Prepare food and beverages for service to guests and present food according to established health and presentation standards. - Perform department/outlet opening or closing duties as required. - Ensure that wait staff stations are clean and maintained throughout the shift. - Take action to solve guest problems/complaints and use established guidelines for any service recovery to ensure guest satisfaction. - Work as a team and communicate and coordinate with other departments to ensure excellent quality and service. - Assist in 173 Rooftop Terrace and Montjuic Terrace operations, promotions, and events throughout the summer season (live music, happy hours, after works.)
Naar wie zijn wij op zoek?
RESPONSABILITIES: - Assist the service team in delivering exceptional guest experiences. - Support daily operations, including coordination and guest interactions. - Learn and contribute to maintaining high standards in service. REQUIREMENTS: - Enthusiastic person with a passion for the hospitality industry. - Currently pursuing or recently completed a related degree or training. - Strong communication and teamwork skills. - Fluent in Spanish and English. - Eligibility to work in Spain (EU passport).
Wat biedt het bedrijf?
BENEFITS: - Meals included during shifts and uniform cleaning. - IHG & Opera training. - 500€ net/month (full-time).
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten