Medewerker productietechniek

Van der Meulen Metaalbewerking BBL leerplek voor de opleiding constructiewerker - nivo 2

Wij hebben per januari 2023 plek voor een enthousiaste ROC leerling nivo 2-constructiewerker. Wij zijn een klein metaalbewerkingsbedrijf en werken met een team van maximaal 5 personen. De werkzaamheden zijn daardoor zeer divers. Het kan zijn dat we werkzaamheden in de werkplaats in Aalsmeer uitvoeren maar ook gaan we geregeld naar onze klanten toe om daar op locatie te werken. We maken veelal staalconstructies voor aannemers maar maken ook regelmatig producten voor de interieurbranche zoals tafelonderstellen, lampen, etc. Ook produceren wij regelmatig hekwerken die we maken in de werkplaats en vervolgens bij de klant monteren. Bij ons mag de klant maatwerk verwachten. Doordat we een klein team zijn met uiteenlopende opdrachten, kom je bij ons al snel in aanraking met veel facetten van de metaalbewerking.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je gemotiveerd bent om de 2-jarige BBL opleiding aan het ROC te gaan doen en dat je interesse hebt in alle facetten van metaalbewerking. Daarnaast kun je goed meten en rekenen en word je enthousiast van het oplossen van technische vraagstukken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je komt je afspraken na.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuk en hecht team om mee te werken, een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. We zijn een klein bedrijf, daardoor zijn de communicatielijnen kort. Je werkt samen met je stagebegeleider en kunt altijd bij hem terecht voor je vragen en/of overleg.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder