Cafe Restaurant De Eendracht Abcoude
~ Het draaien van jouw partie tijdens lunch & diner ~ MEP voor dag en week ~ HACCP borging & controle op handhaving procedures registratie ~ Jouw eigen training & ontwikkeling, gefocust op de kerntaken: B1-K1 Bereidt gerechten (Plannen, MEP, recepten, bereiden, opruimen & schoonmaken) B1-K2 Beheert keukenvoorraden (bestellen, ontvangen en controleren, opslaan & borging) P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (ontwikkelen gerechten, menu-engineering, efficiency & kwaliteit) P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit (instrueren en begeleiden)
Naar wie zijn wij op zoek?
~ 1e, 2e of 3e jaars; wij begeleiden je graag verder vanaf jouw leerjaar ~ Passie voor koken ~ Kwaliteit en gastgericht ~ Communicatief vaardig en sociaal ingesteld
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring