Marketing & Communication Specialist

Eurocompact Van den Brink B.V. Creatieve Marketing & Communicatie Stage bij Gerard Brinard en Eurocompact – Boost jouw Skills in B2B & B2C!

Bij Gérard Brinard en Eurocompact krijg je de kans om zowel met B2C als B2B communicatie aan de slag te gaan. Gérard Brinard is hét merk voor hoogwaardige make-up spiegels en beautyproducten, gericht op consumenten via onze webshop. Daarnaast bedienen we met onze groothandel, Eurocompact, grote retailers zoals Douglas, Pour Vous, Etos en DA. Als familiebedrijf zijn we persoonlijk betrokken bij alles wat we doen. Als stagiair word je de rechterhand van onze creative manager en werk je mee aan uitdagende projecten binnen een familiebedrijf. Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met het creëren van pakkende content, het opstellen van nieuwsbrieven, het opzetten van influencersamenwerkingen en het pitchen van creatieve PR-ideeën. Een veelzijdige stage met volop ruimte voor jouw ideeën! Kortom, volop afwisseling en kansen om jouw talenten te laten zien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en creatieve student die een passie heeft voor marketing en communicatie. Jij bent iemand die graag initiatief neemt en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent niet bang om je ideeën te delen en hebt oog voor detail. Belangrijke vaardigheden die je meebrengt zijn: - Sterke schrijfvaardigheden, vooral voor het creëren van aantrekkelijke content en nieuwsbrieven. - Ervaring of affiniteit met social media en het ontwikkelen van boeiende content voor verschillende kanalen. - Basiskennis van PR en influencer-marketing is een pluspunt, maar vooral je leergierigheid en inzet zijn belangrijk. - Organisatorische skills en de vaardigheid om verschillende taken tegelijk te beheren zonder de focus te verliezen. - Je hebt een proactieve houding en bent klaar om bij te dragen aan zowel onze consumentenmarketing voor Gérard Brinard als onze B2B-communicatie voor Eurocompact.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou te bieden hebben: - Veel vrijheid om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. - Directe impact op zowel B2B- als B2C-marketing voor twee sterke merken. - Een leerzame en dynamische werkomgeving binnen een familiebedrijf waar je nauw samenwerkt met het team. - De kans om je netwerk uit te breiden door samenwerkingen met influencers en retailers. - Afwisselende taken van contentcreatie tot PR-pitches, zodat je alle facetten van marketing en communicatie ontdekt. - Begeleiding en ondersteuning om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en waardevolle praktijkervaring op te doen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder