VMBO - Dienstverlening en producten

Hartekamp groep LBC-Midden Trots op een schone bus

Als genomineerden van de participatieprijs 2024 zijn wij trots op ons werk: Wij werken in de wasstraat van Connexxion en maken bussen weer schoon voor de volgende rit. Korte, lange, Diesel en elektrische bussen, je vindt ze bij ons in de Waarderpolder in Haarlem. Onze groep is geen bus te groot. De spiegels, ramen, lussen, stangen, de vloer, de kachels aan de binnenkant en de velgen, ramen, koplampen. We poetsen het allemaal weer netjes voor de volgende rit. We werken met een vaste volgorde en systeemkaarten, zodat we geen vlekje missen. We hebben een goede samenwerking met de medewerkers van Connexxion

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken schoolverlaters met een licht verstandelijke beperking met een WMO of WLZ indicatie, die in een kleine groep of individueel bij ons komen poetsen. Je moet je houden aan de veiligheidsvoorschriften van Connexxion en goed op het verkeer passen dat op ons terrein rijdt. Je bent ook regelmatig in contact met buschauffeurs als ze de bus weer moeten meenemen ( ook als je nog niet helemaal klaar bent: de rit gaat vóór ) We houden van een prettige werksfeer en een potje tafelvoetbal hoort daar ook bij als je dat leuk vindt.

Wat biedt het bedrijf?

We leren je via onze methodiek een bus tip top in orde maken. We werken met systeemkaarten en leren je zo welk middel je moet gebruiken om e.e.a. veilig schoon te krijgen.

Wat ga je leren?

  • - Dienstverlening en producten
  • VMBO - Dienstverlening en producten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder