Kok

Hotel De Landmarke Ben jij degene die Wouter gaat vervangen. Hij was de jongen die met niks is gekomen en nu met zoveel kennis graag verder wil groeien in een ander leerbedrijf

Jij als leerling zal alle afdelingen van de keuken doorlopen. Zowel de koude -, als de warme kant. Het verzorgen van het diner voor onze hotelgasten als de lunch. Als wij om 12 uur beginnen starten we de dag met een bakje koffie en gaan bespreken wat we moeten doen. Eventuele lunch gaan wij verzorgen en tussen door gaan wij de mise a place klaarmaken voor het diner. Om half 3 gaan wij een kopje koffie drinken om daarna weer verder te gaan. Half is de 1e shift voor personeels eten en 5 uur de 2e shift. Half 6 begint het diner en hier zul je ook aan mee helpen om dit door te geven. Rond 8 uur zal het meeste erin zitten om daarna de keuken schoon te maken. HALF 9 klaar in de auto en naar huis.

Naar wie zijn wij op zoek?

De basis zou leuk zijn als jij die hebt maar is geen must. Die leren wij jou wel. Leergierig is interesse met veel vragen sta al met 2 punten voor.

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf geven je veel ruimte om veel te leren. Daarnaast handteren wij de arbeidsvoorwaarden volgens het CAO. Leuke gezellige collega's. Een lunch en diner is in begrepen met natuurlijk een kop koffie

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder