Medewerker productietechniek

SuncoBuiten B.V. Aanpakker voor ons productie team gezocht!

Bij SuncoBuiten maken wij zonwering en rolluiken. Jouw werkzaamheden zijn om van A tot Z onze producten in elkaar te zetten. Denk dan aan gaten boren, aluminium zagen, onderdelen aan elkaar schroeven, aandrijving van de schermen instaleren en nog veel meer. Je zou het kunnen vergelijken met het in elkaar zetten van een heel groot Lego pakket. Je komt te werken in de productie waar je samen met ons klein en gedreven team voor goud gaat. Ook kan je af en toe mee om onze producten te monteren bij de klanten thuis (als je dat wilt natuurlijk). Wat wij hopen is dat je na enige tijd volledig zelfstandig een zonnescherm in elkaar kan zetten en correct afstellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij SuncoBuiten vinden wij het team gevoel heel belangrijk. Daarom zoeken wij iemand die gemotiveerd is en graag samen werkt met anderen. Het werk wat wij doen is precisie werk daarom zoeken we ook iemand die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en ontdekken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je naast de kans dat we je klaarstomen tot volledig vakman ook graag een baan aan na je opleiding. Omdat wij het eindproduct maken voor de consument werk je veelal met nieuwe en schone materialen. Ook vinden we het belangrijk om op vrijdagmiddag de week door te spreken.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder