Kok

Valk Exclusief I Hotel Akersloot

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van de gerechten, het plaatsen van bestellingen en schoonhouden van de werkomgeving. Tevens assisteer je de Chef-kok in de dagelijkse werkzaamheden waar je veel en intensief contact mee hebt. Je zorgt voor een prettige omgeving en beleving voor zowel gast als personeel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd en enthousiast

Wat biedt het bedrijf?

Zeker kans op een vaste aanstelling en mogelijkheid om in andere vestigingen te werken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder