Brouwerij Huttenkloas B.V. Vakbekwaam medewerker voedsel & technologie in een ambachtelijke bierbrouwerij!
Werken en leren in een ambachtelijke bierbrouwerij. Brouwerij Huttenkloas is een ambachtelijke brouwerij gevestigd te Albergen in het mooie Twente. Naast het brouwen van onze eigen bieren, brouwen wij ook voor ruim 50 andere brouwerijen. De afgelopen jaren is de productiecapaciteit verdubbeld! Je komt in aanraking met alle kanten van het bedrijf, waardoor je veel kunt leren. Als stagiair Vakbekwaam medewerker voeding en technologie kom je bij onze brouwerij met veel verschillende werkzaamheden in aanraking. Assisteer de brouwers bij de productie van het bier. Bereid je het brouwproces voor door de grondstoffen zoals de granen en hoppen klaar te zetten voor het brouwen. Leer voedselveilig werken in de praktijk van brouwketel tot aan de bottellijn.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent enthousiast en weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en wilt echt deel uitmaken van het team van de brouwerij. Kennis van bier is niet vereist, dat wordt intern geleerd. Een voorliefde voor goede ingrediënten en mooie producten is natuurlijk wel een pré en secuur en precies werken is belangrijk. Goed georganiseerd zijn, handen uit de mouwen willen steken en sociaal zijn, zijn de belangrijkste belangrijke eigenschappen voor het werken bij ons in de brouwerij.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Brouwerij Huttenkloas krijg je een veelzijdige stageplek met een informele werksfeer. Ook zijn er gezellige collega's om samen mee te werken. Wij bieden een leerzame stage met goede begeleiding. Daarnaast krijg je een leuke stagevergoeding, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Na je stage is er de mogelijkheid om te blijven werken. BBL opleiding? Dit is ook mogelijk! Laat het ons weten en solliciteer ook :)
Wat ga je leren?
- Zorgdragen voor voedingsproductie
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
- Productieproces beheersen
- P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied