Marketing & Communication Specialist

Impressive Branding Creatieve en spraakzame Marketing en Communicatiespecialist gezocht

Wij pakken vanaf dag 1 alles al direct op in een vorm dat je als volwaardig medewerker word beschouwd. Uiteraard weten we dat je een stage komt volbrengen, maar wij maken geen onderscheid tussen stagiaires of niet. Samen met andere collega's zal je volledige taken gaan vervullen in het kader van je eigen opleiding. Veelal gaat dit samen met anderen, je moet dus wel een teamplayer zijn. Bij binnenkomst in de ochtend krijg je eerst een helder overzicht van wat er die dag, in ieder geval, moet gaan gebeuren. Gedurende de dag komen er altijd nog andere taken/opdrachten tussendoor omdat klanten nieuwe aanvragen indienen. Einde dag ronden we gezamenlijk alles af, zodat de leiding een plan kan maken voor de volgende dag. In het kader van je opleiding moet je een content kalender gaan maken, klanten ontvangen, telefoon aannemen, nieuwsbrieven gaan schrijven, evenals teksten voor websites en nog veel meer. Belangrijk om te weten: je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen ideeen en inbreng!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten een open instelling, goede motivatie en sterke discipline. Omdat je ook de telefoon moet gaan aannemen (op termijn) en klanten moet gaan ontvangen, is het van belang dat je niet bang bent om een gesprek aan te gaan. Wij leren je een ontvangst, verblijf en afscheidsproces. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, dit in verband met de (korte) teksten die je moet gaan schrijven. Ook creativiteit is erg belangrijk, want wij willen graag anders zijn dan anderen.

Wat biedt het bedrijf?

Impressive Branding is een sterke naam met een groot bereik, maar met een heel klein team. Sinds 1 december 2023 zitten wij op onze nieuwe locatie met enorm veel uitbreidingsmogelijkheden. De verwachting/het doel is om het komende jaar bijna te gaan verdubbelen in alles wat we doen en willen graag dat JIJ daar een deel van uit gaat maken! Iedere stagiair krijgt van ons de kans om hierin mee te groeien en als het van 2 kanten klikt, willen we graag de samenwerking ook voort zetten na je stage periode. We hebben een grote ruimte waar van alles mogelijk is. Mocht je je echt even willen afzonderen omdat je even 100% focus moet hebben en niet gestoord wilt worden, ook dan hebben we daar ruimte voor. Verder doen wij heel veel samen, iedereen weet wat er speelt rondom iedere klant en daarom zullen wij ook jou daarbij betrekken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder