Assistant Business Services

Launch Distribution B.V. Stoere student gezocht voor assistent sales, administratie, grote diversiteit

Ben jij een gemotiveerde en gezellige student op zoek naar een uitdagende stage? Dan is de functie van Student Assistent Business Services bij The Launch Distribution misschien iets voor jou! In deze veelzijdige rol ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten. Je verzorgt de zakelijke communicatie, zowel telefonisch als per e-mail, en bent verantwoordelijk voor het verwerken van diverse gegevens. Daarnaast voer je facilitaire en logistieke werkzaamheden uit, zoals het bijhouden van voorraden en het ondersteunen bij verzendactiviteiten. Verder ben je ook bezig met administratieve taken, zoals het invoeren van gegevens in ons systeem. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden soepel verlopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van jou verwachten: - Perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift - Een gezellige en gemotiveerde persoonlijkheid - Een harde werker die graag deel uitmaakt van een enthousiast team - Een netjes en nauwkeurig werkende student Wij bieden jou: - Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving - Mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan nu!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen, dus doe jij goed je best, en je doet je werk goed, dan is er de mogelijkheid voor vakantiewerk/fulltime baan of herhaal stage. Bij ons wordt de lunch geheel verzorgd, en doen we leuke dingen met het team. Gaat het goed met ons, dan gaat het goed met onze mensen. We zijn een klein, maar heel gezellig bedrijf, waar ook heel hard gewerkt wordt. Je krijgt alle training en vaardigheden die je nodig hebt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder