Grandcafé Klunder Leer het vak in praktijk in Grand Café Klunder!
De student/werknemer gaat alles leren wat onze koks dagelijks doen in de keuken. Zijn leermeester gaat met alle stappen helpen en laten zien hoe het moet. Hij krijgt meer en meer taken en vrijheid, in zijn eigen tempo. Ons keukenteam is zeer open en behulpzaam, wij hebben vaak studenten en wij weten precies hoe wij kunnen helpen met hun leerproces.
Naar wie zijn wij op zoek?
Liefde voor het vak en leergierig!
Wat biedt het bedrijf?
Henrys Groep is een middelgroot bedrijf met bijna 100 medewerkers. Wij hebben een vast keuken-, en bediening team en er zijn managers die bij ons ooit als student begonnen zijn. Onze vestigingen en werkzaamheden in horeca bieden een brede schaal aan mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers