Traiteur vers

Groot Culinair keurslager Productie medewerker

Werken bij Groot Culinair in Alkmaar? Zie jij jezelf werken in een leuk en professioneel team Groot Culinair staat voor lekker eten in de breedste zin van het woord.Het allerlekkerste eten wat wij iedere dag met veel liefde en passie bereiden voor onze klanten. Omdat steeds meer mensen de weg naar onze winkel weten te vinden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's. We leren je graag de kneepjes van het vak. Heb jij dus altijd al onderstaande willen leren of doe je de traiteuropleiding ? • Het produceren, verpakken en bereiden van vleesproducten • Het maken en bedenken van heerlijke maaltijden, nieuwe concepten en Specials • Het verzorgen van party's, buffetten, BBQ- en gourmetschalen • En veel meer... • Kortom, een baan met veel diverse werkzaamheden. Elke dag is anders! Wist je trouwens dat we een officieel leerbedrijf zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Een marktconform salaris, een goede werksfeer met leuke collega's die je de kneepjes van het vak willen leren. Werktijden in overleg en op zondag altijd vrij! Wist je trouwens dat we officieel eerbedrijf zijn!

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder