Retailspecialist

Issa Vloeren B.V. Ben jij er geïnteresseerd in vloeren & interieur? Kom in ons team stage lopen tot verkoopadviseur!

Als Retail Specialist bij Issa Vloeren werk je op de verkoopafdeling, waar je verantwoordelijk bent voor het adviseren van klanten over onze vloeren en raambekleding, en het bieden van uitstekende service. Je werkdag begint met een teamoverleg, gevolgd door het helpen van klanten in de showroom, het opstellen van offertes en het bijhouden van de voorraad. Je leert hoe je klantwensen vertaalt naar passende vloeren en raambekleding, verkooptechnieken toepast en samenwerkt met verschillende afdelingen zoals inkoop en logistiek. Deze leerplaats biedt je de kans om uitgebreide productkennis op te doen, je communicatieve vaardigheden te versterken en inzicht te krijgen in de dagelijkse bedrijfsvoering van een succesvolle specialist in vloeren en raambekleding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Issa Vloeren zoekt een gemotiveerde en klantgerichte Retail Specialist met een passie voor interieur en design. Werkzaamheden: Adviseren van klanten over vloeren en raambekleding, opstellen van offertes, bijhouden van de voorraad. Vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden, commerciële instelling, oog voor verkoopkansen. Kennis: Interesse in het opdoen van productkennis om deskundig advies te geven. Teamplayer: Goede samenwerking met verschillende afdelingen zoals inkoop en logistiek. Organisatie: Efficiënt beheren van taken en tijd, zoals offertes en voorraadbeheer. Eigenschappen: Flexibel en leergierig, aanpassingsvermogen aan verschillende situaties en klantbehoeften. Herken jij je in deze eigenschappen? Dan nodigen we je graag uit om ons team te versterken bij Issa Vloeren!

Wat biedt het bedrijf?

Issa Vloeren biedt jou als Retail Specialist een dynamische en leerzame werkomgeving. Opleiding en Training: Uitgebreide producttrainingen en mogelijkheden om je verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Groei: Kansen voor persoonlijke en professionele groei binnen ons bedrijf. Team: Werken in een enthousiast en ondersteunend team. Werkomgeving: Een moderne showroom met de nieuwste trends in vloeren en raambekleding. Beloning: Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Werkervaring: Praktische ervaring in klantadvies, verkoop, en voorraadbeheer. Cultuur: Een positieve en klantgerichte bedrijfscultuur waar jouw mening telt. Bij Issa Vloeren krijg je de kans om je passie voor interieur en design om te zetten in een succesvolle carrière.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder