Roberto bar e cucina Kok
Je zorgt dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat je hygiƫnisch kunt werken. Dit doe je volgens de voorschriften. Daarnaast controleer je de producten en sla je deze op. Jouw kennis en beheersing van kooktechnieken zijn heel belangrijk. Ook bewaak je de kwaliteit van gerechten. Je kunt deze taken en werkzaamheden zelfstandig of in samenwerking met collega's uitvoeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, spontaan en representatief
Wat biedt het bedrijf?
Een leuk en gezellig team Zowel keuken als bediening
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder