Slagerij Jeroen de Vries Versmedewerker vlees
We leren je de basis van het slagersvak, uitbenen, afvliezen, herkenen vleesdelen. Je gaat aan de gang met het maken van vk's (hamburgers, slavinken, enz) Je kan je hart ophalen in onze ambachtelijk slagerij.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je bereid om te leren, doelgericht, flexibel en enthousiast over vlees en eten?
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig team, flexibele uren, eten en drinken van de zaak, goed basis salaris, ervaren praktijkbegeleiders.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder