Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Huis van Bewaring Kans om stage te lopen op een unieke locatie.

Meewerkend leren binnen het bedrijf: - Ontbijt faciliteren - In- en uitcheckwerkzaamheden - controleren van reserveringen - administratieve werkzaamheden Als werknemer in Huis van bewaring ben je allround bezig om de gasten een goed verblijf te geven. Met de vele zakelijke gasten is het van belang dat jij een goede relatie met ze opbouwt en een huiselijke sfeer creëert. Door dat jij allround bezig bent, leer je alle aspecten van een hotel draaiende houden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Kan oplossingsgericht werken en denken - Is een sociaal persoon - Kan zelfstandig werken - Houd van aanpakken en neemt het initiatief

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een unieke stageplek? Kom naar Sheetz, gevestigd in het historische Huis van Bewaring in Almelo. Hier werk je in een inspirerende omgeving waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Bij Sheetz draait alles om creativiteit en innovatie. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jouw ideeën tot leven te brengen. Ons energieke team ondersteunt je groei en ontwikkeling met regelmatige feedback en trainingen. Word onderdeel van een hecht team en ontdek wat je bij huis van bewaring kunt bereiken. Solliciteer nu en start jouw avontuur! Bezoek onze website voor meer informatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder