Marketing & Communication Specialist

Magic Bodyfashion BV - locatie Windmolen Online Marketing stage

Als Online Marketing stagiair leer je alles over Online Marketing in een snelgroeiende organisatie. Je draagt bij aan de ondersteuning van B2B en B2C marketing op onze webshop en onze e-commerce klanten. Samen met de rest van het marketingteam ben je verantwoordelijk voor de constante groei van de online aanwezigheid van MAGIC Bodyfashion. Door te werken aan online marketing campagnes, gebruik te maken van SEO en SEA technieken en andere communicatiemiddelen met onze klanten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor je stageopdracht relevante onderwerpen te onderzoeken die gerelateerd zijn aan je persoonlijke interesses en te helpen bij de verdere ontwikkeling van MAGIC Bodyfashion. Deze functie omvat niet de 'zachte' online marketing kant, zoals Social Media. Neem gerust een kijkje bij onze Content Marketing vacature!

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie zijn wij op zoek? - Je volgt momenteel een MBO niveau 4 opleiding; - Je bent geïnteresseerd in en begrijpt online marketing en modetrends; - Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal en woord en geschrift; - Je bent een creatieve, proactieve teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken; - Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een stagevergoeding boven het landelijk gemiddelde; - Ruimte voor niet alleen professionele, maar ook persoonlijke ontwikkeling; - Je komt te werken in een jong en dynamisch (internationaal) team! - Je draagt bij aan onze groeistrategie; - Je krijgt personeelskorting, dus je kunt al onze producten kopen! - Personeelsuitjes en veel gezelligheid samen met het hele MAGIC team.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder