Marketing & Communication Specialist

TeamCreative Boost jij het online succes van onze klant? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) marketing!

Ben jij een woordenkunstenaar die klaar is om online marketing te veroveren? Grijp deze kans en ontwikkel jezelf tot een meester in het vak! Met jouw webteksten en creatieve ideeën kun je merken laten groeien, producten promoten en online aanwezigheid versterken. Deze mooie kans niet missen? Mail jouw cv en motivatie naar jeanine@teamcreative.nl. Wat ga je doen? - Zoekwoordenonderzoek (de SEO-krachtpatser die je website de hoogste positie in de zoekresultaten laat veroveren); - Het bedenken van creatieve onderwerpen (want laten we eerlijk zijn, ’10 manieren om je sokken te sorteren’ is niet bepaald spannend); - Het onderhouden van onze social media (en daarbij proberen om niet in de valkuil van kattenvideo’s te vallen); - Het toetsenbord is in je stageperiode je beste vriend. Je verandert websites in verbluffende en meeslepende verhalen (geen zorgen, we vragen niet om een bestseller te schrijven, gewoon een pakkende kop zou al geweldig zijn).

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt een actieve werkhouding, toont initiatief en bent gemotiveerd; - Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld marketing, journalistiek of communicatie; - Termen als SEO, SEA, Frankwatching en ChatGPT zijn je bekend; - Wordt je blij van het schrijven van teksten en maak je geen spelfouten? Dan heb je de spelfout in deze tekst vast en zeker al gespot.

Wat biedt het bedrijf?

- Een jong, enthousiast team! Met een gemiddelde leeftijd van zo’n 28 jaar, hoef je je geen zorgen te maken over saaie verhalen uit de prehistorie. Geen “in mijn tijd…” gezeur hier! - Bij ons zijn er volop mogelijkheden om te leren en te groeien. We willen graag van jou horen waar je interesse in hebt, zodat we je taken daarop kunnen afstemmen. Wil je van alles een beetje proeven of juist expert worden op één specifiek gebied? Noem het maar op! - En laten we het hebben over plezier! Borrels? Check. Nog meer borrels? Double check. Uitjes? Absoluut! En hoe meer zielen, hoe meer pret! Dus, ben je klaar om de volgende keer met ons te gaan karten, escaperoomen of paintballen?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder