Medewerker productietechniek

Technology Unlimited B.V. Leergierige handen gezocht voor onze productieafdeling (Samensteller)

Wij zijn op zoek naar leerling Lassers/Samenstellers voor onze productieafdeling. Hier maken wij hoogwaardige RVS producten volgens (digitale) tekeningen. Samenstellen, opbouwen, hechten en eventueel aflassen zijn de taken waar je mee in aanraking kan komen en wat je dus kan gaan leren. Wij hebben weinig repeterend werk, want elk product dat wij maken voor de klant is uniek. We beschikken over een grote, ruim opgezette productieruimte waar je je werk in een werkstation doet. Elk nieuw project wordt eerst uitgebreid doorgenomen en je krijgt uitleg over waar je de onderdelen die je nodig hebt klaarstaan. De tekeningen haal je uit SolidWorks.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar leerlingen met een actieve houding die nauwkeurig te werk gaan. Je controleert gemaakte producten en elke dag laat je je werkstation netjes achter. Je wil graag leren TIG lassen (RVS). Dus heel fijn wanneer je hier al mee geoefend hebt op school.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een leuke en vooral leerzame werkplaats aan. We hebben al vele jaren ervaring met het opleiden van MBO studenten. We zijn een gezellig team en bieden jou veel diversiteit aan binnen ons bedrijf. Ook bieden wij een salaris passend bij de leerplaats en is er kans op een vaste baan. Veel van onze huidige collega's zijn ooit als leerling bij ons gestart. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden en ben je bereid te reizen dan kan je op toffe plekken in Europa en Amerika terecht komen voor een klus met het team.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Video Link

lees verder