Marketing & Communication Specialist

Gewoonstijl Ben jij een creatieve duizendpoot en barst je van de ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij ambitieus, leergierig, creatief en barst je van de ideeën? Dan pas jij perfect bij ons team! Bij Gewoonstijl bieden we veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën. Je werkzaamheden zijn gevarieerd, waardoor je veel leert en je je geen dag verveelt. In ons assortiment vind je designmeubelen en woonaccessoires van zowel bekende als opkomende merken. Onze belofte: met designmeubelen en accessoires uit onze collecties tover je een standaard inrichting om tot een bijzonder interieur. Als stagiair(e) ondersteun je ons Category Managementteam bij marketing- en communicatiewerkzaamheden. Je zet je sterke communicatieve vaardigheden in om geweldige content te creëren voor onze website, blogs en social media. Jij weet wat er speelt op social media en bent altijd up-to-date met de nieuwste trends. Ook klantcontact, zowel telefonisch als in onze showroom, is voor jou geen probleem. Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij de creatieve duizendpoot die barst van de ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste MBO-student in de richting van Marketing en/of Communicatie. Je bent communicatief sterk, vooral in het Nederlands. Je hebt goede online kennis en weet je weg te vinden op websites, social media en blogs. Creativiteit zit in je bloed en je beschikt over een scherpe pen. Daarnaast neem je graag initiatief, werk je zelfstandig en heb je een hands-on mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Gewoonstijl bieden we een stageplek aan waar je volop kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Je krijgt een super gevarieerd takenpakket, waardoor je een allround marketingervaring opdoet. We geven je de vrijheid om initiatief te nemen en moedigen je aan om onderzoek te doen voor je opleiding. Je werkt in een enthousiast, hulpvaardig en ambitieus team dat altijd klaarstaat om je te ondersteunen. Goede begeleiding en veel ruimte om te groeien zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast werk je in een professionele en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Elke dag kun je genieten van een heerlijke lunch en natuurlijk krijg je ook een stagevergoeding. Klinkt dit als jouw ideale stageplek? Kom dan ons team versterken en groei mee met Gewoonstijl!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder