Marketing & Communication Specialist

Hokus Fokus Productie-assistent bij Hokus Fokus

Meer info: https://www.hokusfokus.nl/stage-productie/ We zijn op zoek naar een hosselaar die het heerlijk vindt om de hele dag van alles te regelen voor onze draaidagen. Als productie-assistent zorg je ervoor dat een creatief concept van de regisseur getransformeerd wordt tot een uitvoerbaar plan. Je doet dit niet alleen, je bent onder begeleiding van onze productieleider Àmber van de Ven. Naast alle organisatorische werkzaamheden van de draaidagen zorg je er ook voor dat alles op het kantoor op rolletjes loopt, gastvrijheid is dus een vaardigheid die erg wordt gewaardeerd. Wil je deze stageplek combineren met een social media of film/montage-functie? Dat kan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer? 1. We zoeken studenten die passen bij Hokus Fokus (check onze socials om een beeld te krijgen van wie we zijn) 2. Je bent vindingrijk 3. Je bent een mensen-mens 4. Je snapt dat er na creatieve inspanningen ook ruimte moet zijn om heel erg te ontspannen op vrijdagmiddag 5. Je bent ambitieus en hebt honger om te leren

Wat biedt het bedrijf?

Een stage bij Hokus Fokus is een investering in jezelf. Persoonlijke ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel, want als je wil dat je beter wordt in je werk dan moet je allereerst zélf beter worden - als mens. De oprichter van Hokus Fokus is tevens de oprichter van Videomattie, dus 'groei' en 'ontwikkeling' zijn thema's die op het kantoor erg belangrijk zijn. We nemen het serieus bij de stagiairs, maar ook bij onszelf. Hokus Fokus is namelijk keihard aan het groeien en geven daarom dagelijks aandacht aan hoe we in de toekomst willen zijn. De stageplek die we aanbieden komt voort uit de nieuwe generatie filmmakers. We zijn geen standaard/stoffig bedrijf dat gericht is op business, we zijn juist gefocust op het maken van mooie dingen en 'having fun while doing it'.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder