PorterHouse 4 B.V.
Functieomschrijving: Als Leidinggevende Kok bij Portehouse Almere Duin ben je verantwoordelijk voor het coƶrdineren van keukenactiviteiten en het leiden van het keukenteam om uitmuntende gerechten te leveren. Je werkt nauw samen met het management om de kwaliteit en efficiƫntie te waarborgen. Vereisten: Ervaring als leidinggevende kok Passie voor koken en streven naar perfectie Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden Vermogen om onder druk te werken en teamleden te motiveren Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekends Wat bieden wij: Uitdagende werkomgeving met groeimogelijkheden Competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden Deelname aan een gepassioneerd team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken