Gespecialiseerd kok

Restaurant Bakboord Bij ons staat voorop het plezier in werk en jou zien ontwikkelen zodat jouw baan een investering in je toekomst is.

De student gaat zich specialiseren in een partie in de keuken. In overleg met hem wordt dit vastgesteld en onder begeleiding van de Chef-kok of souschef wordt hij/zij ingewerkt. Na een gedegen inwerkperiode moet de leerling meedenken over de 2 maandelijks wisselende menukaart. Er dienen voorstellen gemaakt te worden, proef worden gekookt en beoordeeld of het geschikt is voor de nieuwe menukaart.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt je diploma niveau 3 gehaald en wilt je graag verder specialiseren. Je bent innovatief, oog voor detail en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Bakboord biedt: * Uitstekende primaire en secundaire arbeidvoorwaarde (beter dan bij de meeste horeca collega's). * Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma. * Reiskostenvergoeding volgens de wettelijke regeling * Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering * Een interessante baan op Fulltime en/of Parttime basis. * Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. * Bij toerbeurt een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder