Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Wetlantec Nederland B.V. GEZOCHT: facilitaire duizendpoot met belangstelling voor duurzaamheid

Het is 7:30 uur. Je komt het kantoor binnen en zet eerst een bakje koffie. Vervolgens check je in bij jouw collega's om te bespreken wat je die dag gaat doen. We zijn een klein bedrijf, dus je kent alle collega's bij naam en weet ook waar ze goed in zijn (en uiteraard wat ze in het weekend hebben gedaan). Wat voor jou op de planning staat? De voorraad luchtpompen en klein PVC controleren en waar nodig bijbestellen. Het contact tussen jou en de leveranciers verloopt altijd prettig, jij weet je mannetje of vrouwtje wel te staan! Aangezien je over budget heen gaat, overleg je met jouw leidinggevende. Ook is er een klacht binnengekomen van een klant over een bepaald product. Dit pak jij gelijk op met de leverancier. Je vraagt de niveau 2 stagiair om mee te helpen met de voorraadbeheer. Daarnaast ga je een toolboxmeeting voorbereiden. De laatste tijd worden PBM's minder goed gebruikt. Je hebt als doelstelling dat iedereen altijd zijn/haar PBM's gebruikt en verwerkt dit in het CAPA-plan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij de facilitaire duizendpoot die wij zoeken? Wij van Wetlantec zijn een jong, duurzaam bedrijf waar je veel kunt leren, maar waarbij chill met elkaar omgaan ook belangrijk is. Dus hard werken, en op zijn tijd feesten en plezier maken! Wij zoeken één of twee allround medewerker(s) facilitaire dienstverlening die graag stage bij ons willen lopen. Sinds mei 2023 hebben wij een nieuwe loods in Oosterwold, een nieuwe wijk in Almere. Een ontzettend leuke plek waar we fijn kunnen werken, maar waar we ook JOUW hulp nodig hebben in het contact met klanten, leveranciers, maar ook onze (veiligheids)certificaten en het beheer van het gebouw. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Solliciteer dan snel! Stuur jouw CV met motivatie en contactgegevens naar ons op, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Wat biedt het bedrijf?

Wetlantec is een laagdrempelig, klein bedrijf dat duurzaamheid erg belangrijk vindt. Wij bouwen decentrale afvalwatersystemen, ook wel IBA's genoemd. En daar komt veel bij kijken! Denk aan veiligheid, logistiek, planning, contact houden met klanten en leveranciers... Omdat wij een klein bedrijf zijn (ca. 10 personen) ken je iedereen ook vrij snel en weet je wat je aan elkaar hebt. We vinden hard werken belangrijk, maar ook dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te groeien en bloeien. Zo is één van onze collega's een kok, zijn een aantal anderen energetisch of holistisch therapeut en is weer iemand anders actief als reservist bij Defensie. Van alles wat, dus! En genoeg ruimte om te kunnen zijn wie jij bent. Als er iets is waarmee wij jou kunnen helpen, zoals een prikkelarme plek op kantoor, of als je net een beetje extra aandacht of uitleg nodig hebt voor jouw opdrachten: wij staan voor jou klaar.

Wat ga je leren?

  • Verricht facilitaire werkzaamheden
  • B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
  • B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
  • Organiseert de werkzaamheden
  • P1-K1-W1 Stemt af met de leidinggevende
  • P1-K1-W2 Plant werkzaamheden
  • P1-K1-W3 Bewaakt het budget en te behalen doelen
  • P1-K1-W4 Werkt met lerende medewerkers en stagiairs

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder