Software developer

Your Next Website Creatieve Webdesigner Gezocht voor Innovatief Leerbedrijf

Het primaire doel van onze workplacement is om praktijkervaring op te doen in het veld van webontwikkeling. Deelnemers krijgen de kans om aan echte projecten te werken, wat hen helpt de theorie die ze hebben geleerd toe te passen in praktische situaties. Dit helpt niet alleen bij het verbeteren van hun technische vaardigheden, maar ook bij het ontwikkelen van professionele competenties zoals teamwork, probleemoplossing en projectmanagement.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoon met ervaring in webdesign. De ideale kandidaat heeft oog voor detail, is creatief en heeft een passie voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke websites. De volgende vaardigheden zijn gewenst: - Ervaring met HTML, CSS en JavaScript: Bekwaamheid in het coderen en aanpassen van webpagina's. - Kennis van design tools: Bekendheid met tools zoals Adobe XD, Sketch of Figma voor het ontwerpen van UI/UX. - Responsive Design: Vermogen om websites te ontwerpen die er goed uitzien op alle apparaten. - Probleemoplossend vermogen: In staat om technische problemen te identificeren en op te lossen. - Communicatieve vaardigheden: In staat om effectief samen te werken met andere teamleden en klanten. - Kennis van SEO: Basiskennis van zoekmachineoptimalisatie om de vindbaarheid van websites te verbeteren. Dit biedt een geweldige kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen

Wat biedt het bedrijf?

Ons leerbedrijf biedt een dynamische en stimulerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie centraal staan. Wij bieden studenten en medewerkers de kans om: - Praktijkervaring op te doen: Werk aan echte projecten die je helpen om de theorie die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. - Technische Vaardigheden Ontwikkelen: Verfijn je vaardigheden in HTML, CSS, JavaScript, en design tools zoals Adobe XD, Sketch of Figma. - Professionele Competenties Verbeteren: Ontwikkel belangrijke vaardigheden zoals teamwork, probleemoplossing en projectmanagement. - Begeleiding op Maat: Ontvang persoonlijke begeleiding van ervaren professionals die je ondersteunen in je groei en ontwikkeling. - Creatieve Vrijheid: Werk in een omgeving waar je creativiteit gewaardeerd wordt en je de kans krijgt om innovatieve ideeën te realiseren. - Mogelijkheden voor Doorontwikkeling: Groei binnen het bedrijf en vergroot je netwerk door samenwerking met diverse professionals in het vakgebied.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder