Assistent mobiliteitsbranche

Nova Watersport B.V. All-round technisch assistent bij Nova Bootservice - Jong, dynamisch team

De dag bij Nova begint met een lekkere kop koffie en het bespreken van de werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij ons omdat er altijd spontane klussen tussendoor komen, dit zorgt voor veel dynamiek en vraagt flexibiliteit van de werknemers. Jij zal je als stagiair bezig houden ondersteunende werkzaamheden in de werkplaats. Denk hierbij aan technische ondersteuning, het helpen bij het kranen van boten en algemeen bootonderhoud. Er is bij ons genoeg ruimte om zelf aan te geven wat je het leukst vindt om te doen. We bieden een uitgebreid leerproces, waarbij je ook echt zelfstandig aan de slag gaat. We lunchen altijd gezamenlijk in ons kantoor, of lekker op de Werf bij goed weer. Er is altijd genoeg eten en drinken aanwezig, zodat je genoeg energie hebt om de werkdag door te komen. Op vrijdagmiddag drinken we een lekker biertje met z'n alle om de werkweek af te sluiten. Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons jonge team? We maken graag kennis met je!

Naar wie zijn wij op zoek?

Naast de opgedane kennis uit de opleiding is het voor ons jonge en enthousiaste team belangrijk dat je een positieve instelling hebt en gemotiveerd bent om hier te komen werken/leren. Wij zien klantvriendelijkheid en oplossingsgericht denken als sterke punten van ons bedrijf en zoeken daarom een aanvulling die deze kernwaarden begrijpt en wil uitdragen. Affiniteit met de botensector is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Nova Bootservice groeit en kijkt continue naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de markt. Hierdoor bieden wij een groot scala aan diensten aan. Om alle klanten de perfect service te kunnen bieden moet ons team worden uitgebreid. Ons team heeft een gemiddelde leeftijd van 28 jaar oud. Hierin is een goede/gezellige sfeer waarin wel stevig door wordt gewerkt. Met een stagiair die tijdens de stageperiode laat merken dat hij een aanvulling is op het team gaan wij graag zitten om over een aanstelling te praten!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij technische werkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen
  • P6-K1-W1 Richt de werkplek in
  • P6-K1-W2 Voert (technische) werkzaamheden uit aan een voertuig en/of mobiel werktuig
  • P6-K1-W3 Ruimt de werkplek op en maakt deze schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder