Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Star Bestratingen B.V. Word onze nieuwe stagiair stratenmaker!

Tijdens je stage bij de stratenmaker ga je leren hoe je straten en paden aanlegt. Je werkdag begint meestal om 7:00 uur 's ochtends. Samen met een ervaren stratenmaker werk je buiten aan verschillende projecten. Je leert hoe je stenen moet leggen, snijden en hoe je ervoor zorgt dat alles er netjes uitziet. Ook leer je werken met verschillende gereedschappen en machines. Elke dag is anders, en je leert steeds iets nieuws. Zo word je goed voorbereid op werk in de bouw- en stratenmakerswereld!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een praktijkstudent die gemotiveerd is om het vak van stratenmaker te leren. De ideale kandidaat is iemand die fysiek werk aankan en graag buiten werkt. Hier zijn enkele vaardigheden en eigenschappen die we belangrijk vinden: Fysieke fitheid: Je moet in staat zijn om zwaar en fysiek werk te verrichten, zoals het tillen van stenen en langdurig staan of bukken. Leergierigheid: We zoeken iemand die bereid is te leren en instructies van ervaren collega’s op te volgen. Samenwerken: Je werkt nauw samen met andere teamleden, dus goede communicatie en teamwerk zijn essentieel. Aandacht voor detail: Nauwkeurig kunnen werken is belangrijk voor het leggen van straten en het afwerken van details. Betrouwbaarheid: Het is belangrijk dat je op tijd komt en je verantwoordelijkheden serieus neemt. Ervaring is niet vereist, maar een positieve instelling en de wil om hard te werken zijn cruciaal. Als dit op jou van toepassing is, zou je een goede aanwinst voor ons t

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame en dynamische stageplaats voor een aanstaande stratenmaker waar je de volgende voordelen kunt verwachten: 1. Praktijkervaring: Je doet ervaring op in alle facetten van het stratenmaken, van voorbereiding tot afwerking. 2. Begeleiding door professionals: Je wordt begeleid door ervaren stratenmakers die hun kennis en vaardigheden met je delen. 3. Diversiteit in werkzaamheden: Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en projecten, van kleine paden tot grote pleinen. 4. Ontwikkeling van vaardigheden: Je leert niet alleen technische vaardigheden zoals het snijden en leggen van stenen, maar ook belangrijke soft skills zoals teamwork en projectmanagement. 5. Veilige werkomgeving: We zorgen voor een veilige werkomgeving en leren je hoe je veilig kunt werken met gereedschap en machines. Deze stage biedt je de perfecte basis om een succesvolle carrière in de bouw- en stratenmakersindustrie te starten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder