Marketing & Communication Specialist

Theater Castellum Maak het mee in Theater en Bioscoop Castellum!

Als Stagiair (online) marketing & communicatie ga je aan de slag met social media, grafische vormgeving en het schrijven van teksten voor diverse uitingen om zo met de bezoekers te verbinden en deze te behouden. Je krijgt de unieke kans om backstage mee te kijken in hét theater van Alphen a/d Rijn. Daarnaast denk je mee over de promotie van onze theater- en filmvoorstellingen; geef je onze socialmediakanalen een boost (je bedenkt en maakt bijvoorbeeld posts die inspelen op de actualiteit). Maak je mooie ontwerpen voor o.a. flyers, posters en narrowcasting; Programmeer je de narrowcasting door het gebouw en je medebeheerder van onze website & socialmediakanalen. Vanzelfsprekend vind je het leuk om met verschillende interne en externe partijen samen te werken en ondersteun je bij overige pr-werkzaamheden. STAGE PERIODE sept - jan jan - juni Kijk voor de volledige omschrijving op onze website: https://theatercastellum.nl/vacature-stagiaire-marketing-en-communicatie.html

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen: - student die Hbo/wo-opleiding volgt in marketing, communicatie, (social) media; - Ervaring met Adobe Photoshop en InDesign; - Affiniteit met het schrijven van (creatieve) teksten; - barst van de ideeën en het leuk vindt om deze te realiseren. Hou je van het maken van filmpjes en content voor social media? Perfect! In deze stage leren we van elkaar dus we zijn benieuwd wat jij ons hebt te geven.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Theater & Bioscoop Castellum werk je in een klein, hecht team dat naast hard werken ook tijd heeft voor elkaar. Zo lunchen we tussen de middag samen. Als er een mogelijkheid is om samen een premiere te bezoeken, doen we dat natuurlijk! Naast een studievergoeding krijg je een aantal vrijkaarten voor theater en bioscoop, zodat je na het werk ook kunt ontspannen en kunt genieten van al het moois dat er te beleven is in Castellum.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder