Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Vanclaes B.V. Kom werken en leren bij Vanclaes boottrailers in Alphen aan den Rijn!

Vanclaes maakt hoogwaardige boottrailers van rvs en verkoopt die via een dealer netwerk door heel Europa en ver daarbuiten. Wij maken vrijwel alle producten zelf in onze eigen fabriek in Alphen aan den Rijn. Dat betekend dat wij stage plekken hebben in zowel de metaalbewerking, boren - zagen - lassen etc. maar ook in de montage van zowel halffabrikaten als complete trailers. Wij zoeken leerlingen die graag verder willen leren in de metaal en constructietechniek en bij ons hun praktijkervaring willen opdoen. Je leert dan van de professionals hoe je moet lassen of hoe je een boor - zaag of slijpmachine moet hanteren om de gewenste producten te maken. Op de montage afdeling leer je met zowel hand als elektrische gereedschappen om onderdelen in elkaar te zetten of zelf complete boottrailer moet monteren. Je werkt mee in ons team van vaste medewerkers en krijgt daarvoor een passende stage vergoeding. De werkdagen zijn van 07.30 tot 16.00 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je onderdeel wilt uitmaken van ons productie team en echt een vak wil leren in de metaal of constructietechniek. Wij hebben het al erg druk en willen ook jou graag helpen met jouw leerweg en verdere carrière maar daar staat wel tegenover dat wij van jou inzet en passie verwachten waarmee je ons helpt meer trailers te maken. het is belangrijk dat je lekker vlot meedoet en natuurlijk gewoon op tijd komt en laat zien dat je klaar bent voor een carrière in de metaal. Oog voor detail en goeie vaardigheden met de handen zijn natuurlijk altijd prettig maar het belangrijkste is een goede wil en inzet!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons zijn al diverse stagiaires doorgegroeid naar een vaste baan maar ook wel bij ons in aanraking gekomen met bepaalde delen van de techniek waardoor zij in die richting verder zijn gaan leren. In ieder geval bieden wij een gezellig en professioneel team en een verschrikkelijk mooi product om aan te werken en dus veel van te leren. Natuurlijk zorgen we voor jouw veiligheid en zorgen ervoor dat je echt wat leert wat je later weer kunt gebruiken wanneer je echt gaat werken in loondienst.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

lees verder