Schilder

Vandersnoek vastgoedonderhoud B.V. Enthousiaste leergierige leerling schilder gezocht

Ben jij schilder in opleiding en kunnen wij op elkaar bouwen, nu en in de toekomst? Mooi, dan zijn wij naar elkaar op zoek! Kom je uit de regio Zuid-Holland en is je interesse gewekt? Lees even verder over deze vacature en reageer! Wie weet maken wij op korte termijn kennis met elkaar. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhoud schilderwerk dat wij doen voor o.a. woningbouwcoöperaties, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wij zijn voornamelijk actief in het planmatig onderhoud dus dat betekent dat je veel bij de bewoners/huurders thuiskomt om het onderhoud uit te voeren. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt nauw samen met een team van collega’s die qua samenstelling wisselt bij grote of kleine opdrachten. Het zou een grote pre zijn als je naast schilderen en sauzen ook houtrotherstel kan uitvoeren en glas kan plaatsen maar is geen must! In de basis zijn wij op zoek naar een goede schilder die een directe versterking is voor ons team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige leerling schilder die een BBL opleiding volgt of wil gaan volgen op niveau 1 of 2.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt je een plek met alle aandacht voor jouw talenten en ambitie. Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat zich bezig houdt met planmatig onderhoud, maar ook met groot onderhoud en renovatie.

Wat ga je leren?

  • Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Levert werkzaamheden op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder