DeJong Cheese Vakbekwaam medewerker voeding en technologie
Proces kaasmaken voor verse en zachten kaas type, zoals verse roomkaas en brie. Pasteuriseren melk, reinigingsproces zoals pasteur en tanks.
Naar wie zijn wij op zoek?
Nauwkeuring en gestructureerd kunnen werken. Goed samen kunnen werken met collega's.
Wat biedt het bedrijf?
Mogelijkheden tot diversen doorgroeimogelijk heden, vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Zorgdragen voor voedingsproductie
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
- Productieproces beheersen
- P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
lees verder