DeJong Cheese Operator C, Procesoperator B
In onze wrongel (verse kaas) productie leer je pasteuriseren, afvullen van aangezuurde melk in kaasdoeken en reinigen van tanks / pasteur. In onze brie productie leer je echt kaas maken, verzuren/stremmen/snijden/roeren, hierna afvullen en vormen. Dit is echt ambachtelijk werk, je bent echt met het product bezig. Werkdagen zijn ca. 8u/dag, er zitten wat verschoven diensten in. Onze werktijden vallen tussen 6 en 18u
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken leerlingen die een oog voor details hebben, en zich graag willen ontwikkelen binnen een organisatie.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een platte organisatie en zoeken leerlingen die graag mee willen groeien en ontwikkelen binnen onze organisatie. Ons team houdt van hard werken maar ook van gezelligheid zoals een kerstborrel en een onze jaarlijkse bedrijfsuitjes.
Wat ga je leren?
- Beheerst het productieproces
- B1-K1-W1 Bereidt productieproces voor
- B1-K1-W2 Bedient apparatuur
- B1-K1-W3 Bewaakt procesverloop
- B1-K1-W4 Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur
- B1-K1-W6 Rondt productieproces af
- Bewaakt het geautomatiseerde proces
- P3-K1-W1 Verricht metingen
- P3-K1-W2 Regelt het geautomatiseerde proces
- P3-K1-W3 Optimaliseert proces en/of product
- P3-K1-W4 Bewaakt planning
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan