DeJong Cheese Operator C, Procesoperator B
In onze wrongel (verse kaas) productie leer je pasteuriseren, afvullen aangezuurde melk in kaas doeken en reinigen tanks / pasteur. In onze brie productie leer je echt kaas maken, verzuren/stremmen/snijden/roeren, hierna afvullen vormen. Dit is echt ambachtelijk werk, je bent echt met het product bezig. Werkdagen zijn ca. 8u / dag, zitten wat verschoven diensten in. Onze werktijden vallen tussen 6 en 18u
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken leerlingen die een oog voor details hebben, en zicht graag willen ontwikkelen binnen een organisatie.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een platten organisatie en zoeken leerlingen die graag mee willen groeien en ontwikkelen binnen onze organisatie. Ons team houd van hard werken maar ook van gezelligheid zoals, FRIJMIBO, kerstborrel en een aantal bedrijfsuitjes organiseren we jaarlijks
Wat ga je leren?
- Beheerst productieproces
- B1-K1-W1 Bereidt productieproces voor
- B1-K1-W2 Bedient apparatuur
- B1-K1-W3 Bewaakt procesverloop
- B1-K1-W4 Voert kwaliteitscontroles uit aan proces en/of product
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur
- B1-K1-W6 Bewaakt geautomatiseerde processen en stuurt deze bij
- Begeleidt collega's en derden
- B1-K2-W1 Controleert de productie- en capaciteitsplanning
- B1-K2-W2 Bewaakt de planning
- B1-K2-W3 Begeleidt medewerkers
- Werkt mee aan procesverbetering en productontwikkeling
- B1-K3-W1 Levert input vanuit de werkvloer
- B1-K3-W2 Stelt een plan van aanpak op voor de werkvloer
- B1-K3-W3 Voert onderzoekswerkzaamheden uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring