Leidinggevende keuken

LIZ Restobar Leidinggevende keuken worden? Kom bij LIZ Restobar; gevestigd op een van de mooiste plekken van Nederland

Als stagiair leidinggevende keuken nemen we je bij LIZ Restobar mee in alle facetten van het vak. Wij werken met verse producten in een professionele keuken. We nemen je mee in de leidinggevende werkzaamheden. Je leert hoe je medewerkers begeleidt, aanstuurt en motiveert. Je leert het indelen en toewijzen van werkzaamheden. Ook werk je mee in de dagelijkse praktijk. Je maakt de mise en place, bereidt gerechten. We leren je verschillende kooktechnieken en je voert tussentijdse kwaliteitscontroles uit. Verder maak je de gerechten klaar om te kunnen uitserveren aan onze gasten. Onze leermeesters zullen je hierbij goede begeleiding bieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrijgerichte student. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken op een van de mooiste werkplekken van Nederland: Buitenplaats Amerongen. Op dit prachtige landgoed is LIZ Restobar gevestigd. Je komt terecht in een professioneel, gedreven én gezellig team. Daarnaast hebben we een 4-daagse werkweek waardoor je ook tijd hebt om andere leuke dingen te ondernemen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder