Manager / ondernemer horeca

LIZ Restobar Enthousiaste Manager / ondernemer horeca gezocht

Je zorgt voor een optimale gastvrijheidsbeleving. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. Je werkt mee in de bediening waarbij je verantwoordelijk bent voor het opnemen van bestellingen, serveren van dranken en gerechten en het afrekenen met gasten. Daarnaast kan je uiteraard meekijken en meewerken aan tal van andere werkzaamheden die horen bij het werken in een restaurant. Je krijgt goede begeleiding van onze leermeesters en zijn van woensdag t/m zondag geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Je kunt dus op verschillende dagdelen ervaren hoe het reilt en zeilt bij onze Restobar.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrijgerichte student. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een fijne leer/werkplek in een super gezellig team. Daarnaast is LIZ Restobar gevestigd op een unieke locatie; Buitenplaats Amerongen. Je werkplek bevindt zich op een prachtig landgoed. We hebben een 4-daagse werkweek en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder