Marketing & Communication Specialist

Bruidmedia BV Ben jij die marketing & sales stagiair die het verschil wil maken?

Als stagiaire ondersteun jij de Bruidmedia collega's van de sales en marketing Nederland & België. Wat ga je allemaal doen bij ons: helpen bij het op- en samenstellen van B2B nieuwsbrieven in ons mailprogramma, verzorgen resultaten rapportage van de mailverzendingen, controleren en optimaliseren van ons CRM (klanten) systeem. Maar je mag ook echte salesprojecten oppakken als bv. onze Trouwkaartenspecial in het magazine. Van leadgeneratie, mailingen opstellen tot telefonisch opvolgen van deze adressen. Maar je kan ook een bijdrage leveren aan het opstellen en beheren van onze commerciële landingspagina's voor klanten. Heb je bovendien veel gevoel bij social media en leuke posts maken? Dan kun je ook onze B2B socials beheren. Kortom, een bundeling van verschillende marketing en commerciële activiteiten waar je samen met de collega's aan werkt om tot échte resultaten te komen. En dat bij het mediamerk Bruid & Bruidegom Magazine!

Naar wie zijn wij op zoek?

Om de collega's van de sales en marketing optimaal te kunnen ondersteunen herken je jezelf in de volgende kenmerken: commercieel, initiatiefrijk, creatief, drukt je makkelijk uit in woord en schrift, energiek, de wil om zaken gedaan te krijgen. Daarnaast werk je graag zelfstandig, nauwkeurig en heb je oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Wil je tijdens jouw stage samen met de collega's van Bruidmedia het verschil maken en een mooie bijdrage leveren aan onze commerciële successen in Nederland en België? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen een klein en fijn team alles wat je leert op school, en bij ons, ook daadwerkelijk in de praktijk uit te voeren. en te ervaren. Je draait gewoon met ons team mee!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder