Allround mediamaker

Dockler B.V. Creatieve Allround Mediamaker gezocht voor Happy Happenings!

Je gaat aan de slag op ons kantoor in Amersfoort voor ons merk Happy Happenings. Een typische werkdag begint met een teamoverleg waarin de dagelijkse taken en prioriteiten worden besproken. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en taken toegewezen, zoals het ontwerpen van productverpakkingen en het creƫren van grafisch beeldmateriaal voor online advertenties en onze webshops. Daarnaast werk je aan visuals voor onze webshops en verkoopplatformen zoals Bol.com en Amazon. Gedurende de dag krijg je 1-op-1 begeleiding, waarbij ruimte is voor vragen en feedback. Dit biedt je de kans om praktijkervaring op te doen en je theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Je leert de technische aspecten van grafisch ontwerp en productpresentatie binnen een dynamische e-commerce omgeving. Hierdoor krijg je een goed beeld van de diverse taken en verantwoordelijkheden die komen kijken bij het werken in een innovatieve en groeiende organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve student die enthousiast is om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Belangrijke vaardigheden en eigenschappen die we waarderen zijn: Creativiteit: De capaciteit om innovatieve en aantrekkelijke ontwerpen te maken. Enthousiaste werkhouding: Een proactieve en positieve instelling die bijdraagt aan het team. Oog voor detail: Zorgvuldigheid en precisie in het werk om hoge kwaliteit te garanderen. Communicatieve vaardigheden: Effectief kunnen communiceren met collega's en begeleiders. Basiskennis van grafische software: Ervaring met programma's zoals Adobe Photoshop en Illustrator is een pluspunt. Zelfstandigheid en teamwork: Zowel zelfstandig kunnen werken als goed functioneren binnen een team. Bij Dockler BV bieden we een stimulerende en ondersteunende omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en bijdragen aan het succes van ons merk Happy Happenings.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Dockler BV bieden we je een unieke kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische e-commerce omgeving. Als erkend leerbedrijf krijg je de mogelijkheid om te werken aan echte projecten voor ons merk Happy Happenings. Je krijgt 1-op-1 begeleiding, waardoor je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen in grafisch ontwerp en productpresentatie. Ons gezellige en informele kantoor biedt een stimulerende en ondersteunende omgeving, waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team. Bovendien is er een mogelijkheid om na je stage een (bij)baan bij ons te krijgen.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder