Kok

Dolle Diva Horeca B.V. Gezocht: Stagiair(e) Kok bij Restaurant Dolle Diva in Amersfoort

Wat ga je doen? Als stagiair(e) kok bij Dolle Diva krijg je de kans om volop mee te draaien in de keuken. Je zult verschillende aspecten van het kookproces leren, van mise-en-place tot het bereiden en opmaken van gerechten. Je werkt nauw samen met ons keukenteam en krijgt begeleiding van ervaren chefs. Jouw taken: - Voorbereiden van ingrediënten en gerechten (mise-en-place) - Meewerken aan de bereiding en opmaak van gerechten - Het waarborgen van hygiëne en netheid in de keuken - Ondersteunen bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe recepten - Samenwerken met het team om een optimale keukenservice te bieden

Naar wie zijn wij op zoek?

Je ziet het werken met een team als uitdaging, bent enthousiast en weet van aanpakken Je bent een teamplayer Je kan fulltime of minimaal 3 diensten per week werken (meer mag altijd) Eigenschappen als: overzicht kunnen houden, communicatief, daadkrachtig en punctueel vinden wij belangrijk in deze rol. Kunnen koken is handig, maar aangezien we grote ambities hebben kijken we naar diegene die een stapje meer wilt en kan. Gezellig, vrolijk en een tikkeltje gek is een pré. Zet je gerechten met ons mee op de kaart.

Wat biedt het bedrijf?

Wie zijn wij? Restaurant Dolle Diva is een gezellig en modern restaurant, gelegen in het hart van Amersfoort. We staan bekend om onze creatieve gerechten, bereid met verse ingrediënten. Bij Dolle Diva streven we naar een ontspannen sfeer waarin zowel onze gasten als ons team zich thuis voelen. Wat bieden wij? - Een uitdagende en leerzame stage in een dynamisch team - Begeleiding door ervaren chefs - De kans om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen - Een gezellige en professionele werkomgeving in een populair restaurant - Mogelijkheid om creatief mee te denken in de keuken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder