Kok

Het Lokaal B.V. Veelzijdige stageplaats

In overleg met de student zoeken we de passende werkzaamheden in de keuken. We draaien ontbijt, lunch, diner en catering, verspreid over zeven dagen per week. Zowel in uitgifte als in mise en place kan er een stageplaats worden aangeboden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zelfstandig, sociaal en affiniteit met duurzame, lokale producten en vegan koken.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder