Legal, Insurance & HR Services Specialist

ATDS Taxi Pionieren in Juridische, Verzekerings- en HR-Excellence: De Reis van een Legal Specialist in de Taxibranche

De Legal, Insurance & HR Services Specialist bij ons taxibedrijf navigeert dagelijks door juridische kwesties, interpreteert wet- en regelgeving, en stelt juridische documenten op met strikte geheimhouding. Op de verzekeringsafdeling beheert hij/zij polissen en handelt claims af. Op HR-gebied adviseert de specialist over personeelszaken en communiceert assertief met interne en externe stakeholders. Politiek-bestuurlijke sensitiviteit, bedrijfsproces inzicht, en het snel eigen maken van wetgeving versterken zijn/haar proactieve, communicatieve rol in een vertrouwelijke omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

De Legal, Insurance & HR Services Specialist moet beschikken over: 1. Juridisch Inzicht: Grondige kennis van wet- en regelgeving. 2. Politiek-Bestuurlijke Sensitiviteit: Begrip van de context waarin het bedrijf opereert. 3. Procesmatig Denken: In staat om bedrijfsprocessen te begrijpen en analyseren. 4. Vertrouwelijkheid: Zorgvuldig omgaan met gevoelige informatie. 5. Communicatieve Vaardigheden:** Duidelijke communicatie met interne en externe belanghebbenden. 6. Proactief en Flexibel: Bereidheid tot initiatief nemen en aanpassen aan verandering. 7. Assertiviteit: In staat om klanten de mogelijkheden en beperkingen te tonen. 8. Oog voor Detail: Nauwkeurigheid bij het opstellen van juridische documenten. 9. Snel Leren: In staat om zich snel aan te passen aan veranderingen in wet- en regelgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Als Legal, Insurance & HR Services Specialist bieden wij de student of werknemer: 1. Professionele Ontwikkeling: Leer en groei in een dynamische omgeving met uitdagende juridische, verzekerings- en HR-vraagstukken. 2. Doorgroeimogelijkheden: Kansen voor carrièreprogressie en persoonlijke groei binnen onze organisatie. 3. Vaste Aanstelling: Bij bewezen geschiktheid en inzet bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. 4. Mentorschap: Profiteer van begeleiding en mentoring door ervaren professionals in het vakgebied. 5. Bedrijfsbrede Betrokkenheid: Word deel van een organisatie die waarde hecht aan betrokkenheid, diversiteit en een positieve werkcultuur.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder