Office & Management Support Specialist

ATDS Taxi Strategisch Co-Managen in de Dynamiek van de Taxiwereld: Office & Management Support Avontuur

De Office & Management Support Specialist bij ons taxibedrijf is de spil in organisatiebrede activiteiten. Op diverse afdelingen, inclusief de leidinggevende functies op de vloer op Schiphol, co-managet hij/zij taken zoals agendabeheer, vergaderingsvoorbereiding en cijfermatige verwerking. Representativiteit, proactief handelen en klantgerichte communicatie zijn essentieel. Stressbestendigheid, flexibiliteit en het vermogen om te plannen en organiseren zijn cruciaal, vooral bij opdrachten met naderende deadlines. De specialist verwerft diepgaand inzicht in bedrijfsprocessen, improviseert op verschillende situaties en blijft effectief in een dynamische omgeving. Dagelijks brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waarbij cijfermatig inzicht en communicatieve vaardigheden samenkomen voor een succesvolle co-managementrol.

Naar wie zijn wij op zoek?

De Office & Management Support Specialist moet beschikken over sterke communicatieve vaardigheden, proactief zakelijk inzicht, cijfermatig begrip, stressbestendigheid, flexibiliteit, organisatietalent, improvisatievermogen, marktgericht denken, representativiteit, zorgvuldigheid in gegevensbeheer en teamgerichte samenwerking. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor effectieve co-managementtaken op diverse niveaus binnen ons taxibedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Als Office & Management Support Specialist bieden wij: 1. Doorgroeimogelijkheden: Kansen voor professionele ontwikkeling en carrièreprogressie binnen onze organisatie. 2. Vaste Aanstelling: Bij bewezen geschiktheid en toewijding bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. 3. Diverse Leerervaringen: Deel uitmaken van verschillende afdelingen en leidinggevende functies op de vloer op Schiphol voor een brede leerervaring. 4. Mentorschap: Begeleiding door ervaren professionals om je leertraject te verrijken. 5. Marktgerichte Inzichten: Inzicht in de dynamiek van de taxibranche en organisatieniveau, waardoor je je zakelijk perspectief ontwikkelt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder